Σε σκηνή στην Ειδομένη γέννησε 24χρονη από τη Συρία

Ένα κοριτσάκι γεννήθηκε το Σάββατο στον καταυλισμό της Ειδομένης, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ, σκορπώντας χαμόγελα στην οικογένειά της. Η 24χρονη μητέρα, η Φουλ -όνομα λουλουδιού, όπως εξηγούσαν συγγενείς της λίγο μετά τον τοκετό- γέννησε χωρίς προβλήματα το τρίτο της παιδί, κορίτσι όπως και τα άλλα δύο παιδιά της.

Σε σκηνή στην Ειδομένη γέννησε 24χρονη από τη Συρία

Ένα κοριτσάκι γεννήθηκε το Σάββατο στον καταυλισμό της Ειδομένης, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ, σκορπώντας χαμόγελα στην οικογένειά της.

Η 24χρονη μητέρα, η Φουλ -όνομα λουλουδιού, όπως εξηγούσαν συγγενείς της λίγο μετά τον τοκετό- γέννησε χωρίς προβλήματα το τρίτο της παιδί, κορίτσι όπως και τα άλλα δύο παιδιά της.

«Ούτε μισή ώρα δεν κράτησε όλη η διαδικασία. Ώσπου να έρθουν οι γιατροί, το μωρό είχε ήδη αρχίσει να βγαίνει» δήλωσε περιχαρής μια ηλικιωμένη κυρία από τη διπλανή σκηνή.

Το μακρύ ταξίδι της οικογένειας με προορισμό τη βόρεια Ευρώπη ξεκίνησε από το Κομπάνι της Συρίας.

Του περιστατικού επιλήφθηκαν οι Γιατροί του Κόσμου, ενώ μητέρα και βρέφος διακομίστηκαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα αργότερα σήμανε και πάλι «συναγερμός», σε άλλη σκηνή, όπου μια 20χρονη από τη Συρία φάνηκε προς στιγμήν πως θα γεννήσει αλλά τελικά θα διακομιστεί στο νοσοκομείο για να γεννήσει σε πιο ασφαλές περιβάλλον.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version