12λοξές ροδέλες κολοκυθιού
12λοξές φέτες μπαγκέτας
½φλ. ρικότα
1 κ.γ. φύλλα βασιλικού
EKTEΛΕΣΗ
Αλείφουμε τις ροδέλες του κολοκυθιού και του ψωμιού με το λάδι και αλατίζουμε. Ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 5 λεπτά. Αλατίζουμε τη ρικότα και τη μοιράζουμε στο ψωμί. Βάζουμε από πάνω 1 ροδέλα κολοκυθιού και τελειώνουμε με τον βασιλικό. Προαιρετικά ρίχνουμε 1 κ.σ. κουκουναρόσπορο και λίγη κρέμα μπαλσάμικου.
*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015.