Μουστάρδα δίχρωμη με γλυκό κρασί

ΥΛΙΚΑ (για 2 βάζα των 220 ml) 1 και 2/3 φλ. νερό 1/3 φλ. λευκό σιναπόσπορο 1/3 φλ. καφέ σιναπόσπορο 1/3 φλ. κόκκινο γλυκό κρασί ½ κ.γ. αλάτι EKTEΛΕΣΗ Σε ένα μπολ ρίχνουμε το νερό και βάζουμε τα δύο είδη σιναπόσπορων να φουσκώσουν για 8-12 ώρες. Στραγγίζουμε και μεταφέρουμε στον κάδο του μπλέντερ. Προσθέτουμε τα […]

Μουστάρδα δίχρωμη με γλυκό κρασί

ΥΛΙΚΑ (για 2 βάζα των 220 ml)

1 και 2/3 φλ. νερό

1/3 φλ. λευκό σιναπόσπορο

1/3 φλ. καφέ σιναπόσπορο

1/3 φλ. κόκκινο γλυκό κρασί

½ κ.γ. αλάτι

EKTEΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το νερό και βάζουμε τα δύο είδη σιναπόσπορων να φουσκώσουν για 8-12 ώρες. Στραγγίζουμε και μεταφέρουμε στον κάδο του μπλέντερ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αποκτήσει η μουστάρδα μια ελαφρώς κοκκώδη υφή. Αν χρειαστεί να αραιώσουμε το μείγμα, προσθέτουμε κουταλιά κουταλιά λίγο νερό ακόμη.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 5 Απριλίου 2015.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version