Με τον Ερντογάν θα συναντηθεί ο Βενιζέλος το Σάββατο

Στην Αγκυρα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος το Σάββατο θα έχει επαφές αρχικά με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, και κατόπιν με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στην Αγκυρα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος το Σάββατο θα έχει επαφές με την τουρκική ηγεσία.

Ο κ. Βενιζέλος θα έχει στις 10 το πρωί του Σαββάτου συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας και συνέντευξη Τύπου.

Στην συνέχεια, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί το Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα, όπου στις 16.45 θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το απόγευμα ο κ. Βενιζέλος θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, όπου την Κυριακή θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία για τη Θρονική Εορτή στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στo Φανάρι. Εκεί θα βρίσκεται και ο Πάπας Φραγκίσκος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.