Το vima.gr προτείνει για την TV την Πέμπτη

Με το ένα πόδι στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται ο Ατρόμητος (Ατρόμητος - Σαράγεβο, 21.00, Novasports2)

Ποδόσφαιρο, Γιουρόπα Λιγκ
Ατρόμητος – Σαράγεβο,
Novasports2, 21.00
Με τις πιθανότητες υπέρ του για την πρόκριση μετά τη νίκη με 2-1 στο Σαράγεβο υποδέχεται ο Ατρόμητος στο Περιστέρι την ομάδα από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
Αστέρας Τρίπολης – Μάιντς,
Novasports1, 21.15
Την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ διεκδικεί και ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στη γερμανική Μάιντς, από την οποία είχε χάσει με 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ξένες ταινίες

«Μη µε ξεχνάς»
(El pasado)
ΝΕΡΙΤ, 22.00
Ενας έρωτας «κολλημένος» στο παρελθόν προσπαθεί να κινήσει τα νήματα της ταινίας του αργεντινού σκηνοθέτη Εκτορ Μπαμπένκο («Το φιλί της γυναίκας αράχνης»). Eνα ανύπαντρο ζευγάρι (Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Ανάλια Κουσουέρο) αποφασίζει να χωρίσει ύστερα από 12 χρόνια σχέσης και ενώ αρχικώς το γεγονός αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία, όσο ο καιρός περνά τόσο η γυναίκα μετατρέπεται σε σκιά του άντρα –ό,τι και να κάνει. Ο Μπαμπένκο δημιουργεί ατμόσφαιρα, η ιστορία περιέχει ανατροπές, ωστόσο την ίδια ώρα το έργο σού δίνει την εντύπωση ότι μένει ακίνητο στον χρόνο και ότι η ιστορία κουράζεται πολύ προτού ολοκληρωθεί. (Βραζιλία / Αργεντινή, 2007, 108′)
«Η συναλλαγή»
(Catch 44),
Star, 22.00
Τρεις γυναίκες (Μάλιν Ακερμαν, Νίκι Ριντ, Ντέμπορα Αν Γουλφ) μπλέκουν σε μια θεότρελη περιπέτεια όταν έρχονται σε επαφή με έναν έμπορο ναρκωτικών (Μελ Γκίμπσον). Αστυνομική περιπέτεια του Ααρον Χάρβεϊ που μάλλον ανόητα δανείζεται και παραφράζει τον τίτλο του μυθιστορήματος του Τζόζεφ Χέλερ «Catch 22». (ΗΠΑ, 1997, 96′)
Ξένη σειρά
«Two and a half men»
Alpha, 21.00
Μετά τη νευρολογική θεραπεία στην οποία υπεβλήθη επιτυχώς ο Αλαν επιστρέφει στο σπίτι μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει τους χειρότερους εφιάλτες του.

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.