Τι να δείτε…
Chef στον αέρα
ΣΚΑΪ, 17.30
ΣΚΑΪ, 17.30
Η Ελένη Ψυχούλη φιλοξενεί στο στούντιο σεφ οι οποίοι ασχολούνται με τη μαγειρική όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και από μεράκι. Καθημερινά παρουσιάζονται πρωτότυπες συνταγές στις οποίες χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο ελληνικά προϊόντα.
Tαινίες
Μόλις χώρισα
MEGA, 22.30
MEGA, 22.30
Η απόφαση ενός d.j. να ανακοινώσει τηλεφωνικά στην κοπέλα του ότι αποφάσισε να χωρίσουν προκαλεί μια σειρά αλλόκοτα επεισόδια αφού το μήνυμα στον τηλεφωνητή ακούνε γνωστοί και φίλοι της τελευταίας οι οποίοι προσπαθούν να την προστατέψουν την ημέρα των γενεθλίων της. Χαριτωμένη σαχλαμαρίτσα τηλεοπτικής λογικής, με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Ζέτα Μακρυπούλια, Γιώργο Καραμίχο, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου. (2007, 97′)
Ο φανταστικός κόσμος του δρος Παρνάσους
(The Imaginarium of Dr Parnassus)
STAR, 03.00
(The Imaginarium of Dr Parnassus)
STAR, 03.00
Με τη βοήθεια ενός τυχοδιώκτη (Χιθ Λέτζερ) ο δρ Παρνάσους (Κρίστοφερ Πλάμερ), ένας σύγχρονος μάγος, θα προσπαθήσει να ξεγελάσει τον Διάβολο (Τομ Γουέιτς) και να προστατέψει την κόρη του (Λίλι Κόουλ). Φαντασμαγορική παραλλαγή του μύθου του Φάουστ, ο «Δρ Παρνάσους» του Τέρι Γκίλιαμ περιέχει πλούτο ιδεών και σκηνές απίστευτης φαντασίας, αλλά ως σύνολο τελικά κουράζει θυμίζοντας μπαλόνι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να σκάσει επειδή αυτός που το φουσκώνει δεν ξέρει πότε να σταματήσει να φυσάει. Σε μικρούς ρόλους οι Τζόνι Ντεπ, Κόλιν Φάρελ και Τζουντ Λο. (Γαλλία / Αγγλία / Καναδάς, 2009, 110′)
Τι να μη δείτε…
The biggest game show in the world
ANT1, 21.15
«Πέρασε και δεν ακούμπησε» το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο είναι βαρετό και αδιάφορο.
Δημοσιεύτηκε στο helios plus στις 5 Φεβρουαρίου 2014
HeliosPlus
