Το vima.gr προτείνει για την TV την Κυριακή

Ο Μάικλ Ντάγκλας πρωταγωνιστεί στην ταινία του Γκάρι Φλέντερ «Μην πεις λέξη» (ΑLPHA, 23.15)

Το vima.gr προτείνει για την TV την Κυριακή
Ελλήνων γεύσεις

ΣΚΑΪ, 15.15


Η σεφ Ντίνα Νικολάου ταξιδεύει στην Καλαμάτα. Κάνει στάση στην Τρίπολη για νόστιμο τοπικό αβγοκομμένο πατσά και παραδοσιακά αλλαντικά Τριπόλεως. Μαγειρεύει ένα κυριακάτικο φαγητό, που όμως οι δύο διαφορετικοί κιμάδες είναι αυτό που το κάνει να διαφέρει από τα κλασικά. Συνεχίζει την περιπλάνησή της στην Καλαμάτα, σε μια ποτοποιία που αποτελεί κομμάτι της ανάπτυξης και της ιστορίας του τόπου. Κλείνει το ταξίδι της στην Καλαμάτα γλυκά, με παραδοσιακό μεσσηνιακό μαλακό παστέλι! Το μενού ολοκληρώνεται με ροζ ριζότο, με παντζάρι της εποχής.
ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
Επικίνδυνες παρέες
(Knight and day)


ALPHA, 21.00
Mια απίστευτη εφεύρεση, μια μπαταρία που προσφέρει αέναη πηγή ενέργειας, βρίσκεται στην κατοχή ενός μυστικού πράκτορα (Τομ Κρουζ) τον οποίο καταδιώκουν οι πάντες. Για να μπορέσει να ξεφύγει, ο πράκτορας βρίσκει το απαραίτητο δόλωμα στο πρόσωπο μιας όμορφης κοπέλας (Κάμερον Ντίαζ). Η ίδια η υπόθεση δεν έχει βέβαια και τόση σημασία, όση έχει το στυλ και η διάθεση της παραγωγής. (ΗΠΑ, 2010, 105′)
S.W.A.T. Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης
(S.W.A.T.)
MEGA, 21.15


Αστυνομική περιπέτεια του Κλαρκ Τζόνσον που στόχο έχει την προβολή του θάρρους, της αποφασιστικότητας και της μαγκιάς των ανδρών της ειδικής ομάδας αντιτρομοκρατίας. Ανάμεσά στους ο Κόλιν Φάρελ και ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον. (ΗΠΑ, 2004, 117′)
Μην πεις λέξη
(Don’t say a word)


ΑLPHA, 23.15


Ο Μάικλ Ντάγκλας υποδύεται τον ψυχίατρο που καλείται μέσα σε μία μόλις ημέρα να ανακαλύψει τα ίχνη της απαχθείσης ανήλικης κόρης του. Τρίτη ταινία του Γκάρι Φλέντερ («Οι ωραίοι πεθαίνουν στο Ντένβερ»), ένα καλοκουρδισμένο και καλολαδωμένο «μηχανάκι» που δεν σταματά μέχρι τους τίτλους του τέλους. (ΗΠΑ, 2001, 108′)


Δημοσιεύτηκε στο HeliosPlus στις 24 Ιανουαρίου 2014

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version