Με το βαθμό της ισοπαλίας «απέδρασε» ο ΠΑΣ Γιάννινα από τη Λειβαδιά. Με γκολ του Κυριάκου στο 88′, η ομάδα του κ. Άγγελου Αναστασιάδη απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία 1-1 από τον Λεβαδειακό, σε εξ αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και διατηρήθηκε στο παιχνίδι της παραμονής στην κατηγορία.

Για τους Βοιωτούς άνοιξε το σκορ ο Σουμπίνιο στο 41′ με εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Κυριάκος με κοντινό πλασέ…

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Τόμας, Μαχαίρας, Μελισσάς, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Φαβάλι (92` Παπαδόπουλος), Πόποβιτς (63` Κουτσόπουλος), Σουμπίνιο, Βασιλείου (49` Ναπολεόνι).
ΠΑΣ Γιάννινα (Αγγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (46` Κυριάκος), Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Λίλα (74` Ζαμπρέλα), Ντε Βινσέντι, Πάντος, Μπεσέρα, Γεωργίου (58` Μπακαγιόκο), Βίλα.

Δόξα Δράμας-Ατρόμητος 0-1
Σημαντική νίκη που τον φέρνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πέτυχε ο Ατρόμητος στο Καυτανζόλγειο επί της Δόξας Δράμας. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν 1-0 με γκολ του Μήτρογλου (έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα) στο 40′, έπιασαν τους 43 βαθμούς και ξεπέρασαν τον τέταρτο πλέον ΠΑΟΚ (42 βαθμούς). Αντιθέτως, η Δόξα παρέμεινε κολλημένη στην τελευταία θέση και δύσκολα θα προλάβει το… τρένο της παραμονής.

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Δαύκος, Τριποτσέρης, Ρούτσης, Αγτζίδης, Κοβάσεβιτς (60′ Κουμπρόγλου), Σικαλιάς, Παπαδόπουλος (67′ Κάπελ), Ψυχογιός (46′ Ουέλινγκτον), Αμπουμπακάρι, Κυβελίδης, Στεργιανός-Μιχαηλίδης.
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Επστάιν (82′ Ιγκλέσιας), Μπρίτο (76′ Τάτος), Καραγκούνης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου (79′ Αναστασάκος).

Με αυτά τα δύο παιχνίδια έκλεισε πλέον ο κύκλος των εξ αναβολής αγώνων από τον α’ γύρο.