Μολονότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε με γκολ από θέση οφσάιντ στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ στην παράταση από την Κρίσταλ Πάλας (1-2), ωστόσο ο τεχνικός της σερ Αλεξ Φέργκιουσον χωρίς να παραλήψει να καυτηριάσει το διαιτητικό λάθος αφενός ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους των «Κόκκινων Διαβόλων» και αφετέρου έδωσε συγχαρητήρια στους αντιπάλους του.

«Δεν ήταν εμφάνιση αυτή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αξίζουν συγχαρητήρια στην αντίπαλό μας και της εύχομαι να φτάσει ως τον τελικό. Εκαναν οι παίκτες της τρομερή προσπάθεια και ανταμείφθηκαν για αυτήν. Σε εμάς μένει η πικρία» είπε ο σκοτσέζος τεχνικός, ο οποίος την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ είδε την ομάδα του να μένει στο 1-1 απέναντι στη Νιούκαστλ από ένα ανύπαρκτο πέναλτι.

«Στην παράταση έπρεπε να κερδίσουμε, ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Ηττηθήκαμε από ένα γκολ που ήταν εμφανώς οφσάιντ. Τελευταία δεν έχουμε τύχη με τους επόπτες» γκρίνιαξε ο σερ Αλεξ.

Όπως είναι γνωστό το βράδυ της Τρίτης η Μάντσεστερ Σίτι απέδρασε από το «Emirates» επικρατώντας 1-0 της Αρσεναλ χάρη σε γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο στο 85’, ενώ η Λίβερπουλ παρέμεινε για 13ο συνεχόμενο ματς αήττητη απέναντι στην Τσέλσι με προπονητή τον Κένι Νταλγκλίς. Οι «Κόκκινοι» επικράτησε σε διάστημα λίγων ημερών για δεύτερη φορά της Τσέλσι (2-0) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου αυξάνοντας κατακόρυφα τους επικριτές του τεχνικού των «Μπλε» κ. Αντρέ Βίλας-Μπόας

Στους διπλούς ημιτελικούς που θα διεξαχθούν στις 9 και 23 Ιανουαρίου το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ θα διεκδικήσουν Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ και Κρίσταλ Πάλας – Κάρντιφ.