Απάντηση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για «εκτσογλανισμό της κοινωνίας» έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, ο Δ.Παπαδημούλης είπε: «Το να με αποκαλεί -εμένα και εκατομμύρια ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ- ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «τσογλάνι» θα μπορούσα να το εισπράξω και ως έπαινο. Δηλαδή μου έρχεται το «κοίτα ποιος μιλάει»».

«Το αντιμετωπίζω με μεγάλη ανθρώπινη κατανόηση, παρότι δείχνει ένα έλλειμμα ήθους, ψυχραιμίας και ένα περίσσευμα πανικού» τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

Αφήνοντας, δε, να εννοηθεί ότι πρόκειται για φρασεολογία «εσωτερικής κατανάλωσης» στο ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε: «Θα πρέπει να περνά πολύ δύσκολα ο κ. Βενιζέλος για να τα λέει αυτά».

Ο υπέυθυνος Επικοινωνίας του ΠαΣοΚ κ. Δ. Καρύδης απάντησε μέσω twitter:

Δήθεν κάνουν πως θίγονται οι Δ. Παπαδημούλης και Ν. Παππάς για την καλλιέργεια κλίματος εκτσογλανισμού από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ!

Ας τους βοηθήσουμε λίγο: κρεμάλες, προδότες, πολιτικοί απατεώνες, κατοχική Βουλή, Τσολάκογλου, Γουδή, Πινοσέτ, κλέφτες, χούντες, πραξικόπημα, χονδρός, πρόσκληση σε αποστασία, Σε συνδυασμό φυσικά με τη μηδενιστική αντίληψη, την προσπάθεια εξόντωσης και την περιφρόνηση και απαξίωση των δημοκρτικών θεσμών και του Κοινοβουλίου. Ο αγοραίος λόγος, η χυδαιότητα, οι ψευτοτραμπουκισμοί, και ο ακραίος λαικισμός οδηγούν και επιδιώκουν τον εκτσογλανισμό. Το καταλάβανε τώρα;