Κύριε διευθυντά.

«Εγώ το διάβασα το μνημόνιο, αλλά και να μην το διάβαζα δεν θα το έλεγα» δήλωσε από τηλεοράσεως ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαΐωάννου (στο σκίτσο). Να περιμένει, άραγε, να τον συγχαρώ για τη φιλαλήθειά του; Εν προκειμένω για τον απροκάλυπτο, σχεδόν σοκαριστικό τρόπο με τον οποίο επιβεβαιώνει την υποκρισία των πολιτικών μας; Εγώ όμως από το μελετημένο ψέμα του θα προτιμήσω την αφέλεια του συναγωνιστή του («δεν το διάβασα επειδή είχα άλλες δουλειές») υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Και καλώ και τους δύο να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Μετά τιμής

Πανδώρα

ΥΓ.: Κατά τα άλλα, δύο δέματα που προέρχονταν από το Μεξικό και περιείχαν 16 κιλά κοκαΐνης παραδόθηκαν κατά λάθος στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Ποιος είπε ότι και το καρτέλ ναρκωτικών δεν έχει τους γκαφατζήδες του;

* Εν προκειμένω η Αμερικανική Αστυνομία και η Αμερικανική Υπηρεσία Δίωξης του εμπορίου Ναρκωτικών Ουσιών διαπίστωσαν ότι τα δέματα είχαν ταχυδρομηθεί από το Μεξικό αλλά κατέληξαν σε κέντρο διαλογής ιδιωτικής εταιρείας κούριερ στο Σινσινάτι. Οι εκεί υπάλληλοι μπέρδεψαν το λογότυπό τους με το λογότυπο του ΟΗΕ και τα έστειλαν στη Νέα Υόρκη!

* «Υποθέτουμε ότι τα ναρκωτικά αυτά δεν επρόκειτο να βγουν από το Μεξικό. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε κάποιος σίγουρα έχει μπλέξει άσχημα διότι έχασε μια τόσο μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης» δήλωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Ούτε ψύλλος στον κόρφο του! Οχι του αστυνομικού, του καλόπαιδου που έχασε την πραμάτεια του…

* Μέσα σε όλα επιστρέφει και ο «Τιτανικός». (Σας είχε λείψει;)

* Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από το παρθενικό ταξίδι του υπερωκεανίου, ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον αποφάσισε να επανεκδώσει την ταινία του «Τιτανικός». Αυτή τη φορά τρισδιάστατη. Ωστε να νιώσουν την ασφυξία του πνιγμού σε όλο της το… μεγαλείο και οι θεατές!

* Αλήθεια, πόσα χρήματα θα κερδίσουν ακόμη οι επιτήδειοι από το πολύνεκρο ναυάγιο; Πόσα;