Τίτλοι τέλους για την ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Sunday live». Μπορεί εχθές η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς να μας αποχαιρετούσαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη Κυριακή όμως το κανάλι βλέποντας τα χαμηλά νούμερα στους πίνακες της Nielsen αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος στην εκπομπή που μέτρησε μόνον ένα μήνα ζωής.
Ο σταθμός υπολόγιζε ότι με το show αυτό θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Survivor και τον ΣΚΑΙ αλλά μάλλον υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο… Από την πρεμιέρα κιόλας το τηλεοπτικό κοινό έδειξε ότι η εκπομπή – που θύμιζε κράμα αντίστοιχων βαριετέ εκπομπών της δεκαετίας του ’90 –δεν του κέντρισε το ενδιαφέρον σε σχέση με τα αγωνίσματα στον Άγιο Δομίνικο.
Συγκεκριμένα στην πρεμιέρα η εκπομπή σημείωσε στο σύνολο ποσοστό 17% και στα νεανικά κοινά 17,4%, την ώρα που το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ σημείωνε τα διπλάσια ποσοστά. Στην δεύτερη εκπομπή τα νούμερα έπεσαν στο 13,2% στο σύνολο και στο 12,5% στα νεανικά κοινά. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η τρίτη εκπομπή με 13,3% στο σύνολο και 14,2% στο δυναμικό κοινό, ενώ εχθές τα νούμερα της εκπομπής με το ζόρι ξεπέρασαν το 10%.
Από το κανάλι του Αμαρουσίου σχολιάζουν ότι η εκπομπή δεν έφερε τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης ενώ δεν μπορούσαν να δώσουν άλλη παράταση ώστε να γίνουν οι απαραίτητες βελτιωτικές ενέσεις –αν υπήρχαν- που θα έδιναν την δυνατότητα στην εκπομπή να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό.
Ωστόσο, σημειώνουν ότι το κόψιμο της εκπομπής δεν διαταράσσει τις σχέσεις του σταθμού με τους δύο παρουσιαστές. Οπότε κανονικά θα συνεχίσουν να προβάλλονται τόσο το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ –Ζουκ» που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια όσο και η σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Νίκος Μουτσινάς.