Η Μπλέικ Λάιβλι απειλεί με μηνύσεις όποιο έντυπο τολμήσει να δημοσιεύσει τις, ψεύτικες όπως λέει, φωτογραφίες που απεικονίζουν την 23χρονη ηθοποιό και μοντέλο γυμνή.

Ο λόγος για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την Τρίτη 31/5 το βράδυ σε διάφορα sites.
Σ’ αυτές μια ξανθιά γυναίκα εικονίζεται να τραβάει φωτογραφίες τον εαυτό της χωρίς να φοράει καθόλου ρούχα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις τις οποίες έκανε στο «Us Weekly» η σταρ που το 2011 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά της -καθώς ο Καρλ Λάγκερφελντ την επέλεξε ως το νέο πρόσωπο του οίκου Chanel-, οι φωτογραφίες αυτές είναι μια απάτη.

«Οι φωτογραφίες της Μπλέικ Λάιβλι που μόλις εμφανίστηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες, μεταξύ των οποίων και στις Perez Hilton και Zap2it είναι 100% ψεύτικες», λέει ο εκπρόσωπός της.

«Η Μπλέικ δεν έβγαλε ποτέ γυμνές φωτογραφίες του εαυτού της. Θα κινήσει νομικές διαδικασίες ενάντια σ’ αυτόν που αρχικά δημοσίευσε τις φωτογραφίες και σε οποιονδήποτε άλλο τις αναδημοσιεύσει με όποιο τρόπο», καταλήγει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, η αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο συγκαταλέχτηκε το 2011 στη λίστα των 100 ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή διεθνώς, ενώ τον τελευταίο καιρό έντονη είναι η φημολογία ότι είναι το νέο αμόρε του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.