Γνωστή έγινε η εντεκάδα του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε ανακοινώσει αποστολή πριν το παιχνίδι και όπως φαίνεται είχε τους λόγους του καθώς προέκυψαν αρκετές απουσίες.
Εκτός είναι ο Ντεσπόντοφ που ταλαιπωρείται από κάκωση στο δάχτυλο του ποδιού του ενώ διαθέσιμος δεν είναι και ο Κεντζιόρα που έχει θλάση. Στην αποστολή δεν βρίσκονται επίσης οι Πένια και Βιεϊρίνια.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοτάρσκι και τετράδα στην άμυνα οι Σάστρε, Βιετέσκα, Μιχαηλίδης και Μπάμπα. Στον άξονα είναι οι Καμαρά, Οζντόεφ, με τον Τσάλοφ στην κορυφή της επίθεσης και τριάδα πίσω τους Κωνσταντέλια, Πέλκα και Ζίβκοβιτς.
Η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. #PreGame #PamePAOKARA #PAOKOLY #StoiximanSuperLeague #stoiximan #slgr #playoffs #VaragonsConstructions pic.twitter.com/OAN1fP2nbj
— PAOK FC (@PAOK_FC) April 6, 2025
Στον πάγκο κάθονται οι: Παβλένκα, Ότο, Θυμιάνης, Ζβαμπ, Μεϊτέ, Τάισον, Σορετίρε, Μπράντον, Σαμάτα
