Αστυνομικός της Βουλής: Πορνογραφικό υλικό με ανήλικους στο κινητό του 45χρονου

Πορνογραφία ανηλίκων εντοπίστηκε στο κινητό του 45χρονου αστυνομικού της Βουλής - Εχει ζητηθεί και ανάκτηση αρχείων από τα ψηφιακά του μέσα.

Αστυνομικός της Βουλής: Πορνογραφικό υλικό με ανήλικους στο κινητό του 45χρονου

Περιεχόμενο ανήλικης πορνογραφίας αποκαλύπτεται πως εντοπίστηκε στο κινητό του προφυλακισμένου αστυνομικού της Βουλής, που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση τω ανήλικων παιδιών του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τον πρώτο έλεγχο που διενεργήθηκε στα ψηφιακά μέσα του 45χρονου αστυνομικού της Βουλής εντοπίστηκαν βίντεο και φωτογραφίες πορνογραφικού υλικού ανηλίκων -όχι των δικών του παιδιών- αλλά και υλικό με τη σύζυγό του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει ζητηθεί και ανάκτηση αρχείων από τα ψηφιακά μέσα που διέθετε ο κατηγορούμενος.

Υπενθυμίζεται ότι 45χρονος αστυνομικός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του τον περασμένο Δεκέμβριο για σωρεία κακουργημάτων, που αφορούν την σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος των παιδιών τους, αλλά και άλλα που αφορούν πορνογραφία ανηλίκων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ´ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή βία κατά ανηλίκων κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή, ενδοοικογενειακή παράνομη βία ενώπιον ανηλίκων κατ΄ εξακολούθηση, ενδοοικογεινειακή παράνομη βία κατά ανηλίκου κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή οπλοφορία και οπλοχρησία κατ´ εξακολούθηση.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version