Σορμπέ μάνγκο

Γευστικό και light.

Προετοιμασία – παρασκευή 15΄ + 30΄-35΄ για την παγωτομηχανή, Αναμονή 1 ώρα

ΥΛΙΚΑ(για 6 μερίδες)

2 μεγάλα ώριμα μάνγκο

½ φλ. νερό

2 κ.σ. ρευστό μέλι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Καθαρίζουμε τα μάνγκο και τα κόβουμε σε μικρούς κύβους. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα. Τα βγάζουμε και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζί με το νερό και το μέλι. Αδειάζουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή. Ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της. Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, βάζουμε το μείγμα σε ένα μεταλλικό σκεύος που να μπαίνει στην κατάψυξη και το χτυπάμε με έναν αβγοδάρτη ή με μίξερ χειρός ανά μία ώρα 4-5 φορές.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.