Απόντες από το Gomelsky Cup οι Παπανικολάου και Αγραβάνης

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στους αγώνες του τουρνουά της Μόσχας χωρίς τους δύο διεθνείς φόργουορντ

Απόντες από το Gomelsky Cup οι Παπανικολάου και Αγραβάνης

Χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου και τον Δημήτρη Αγραβάνη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στους δύο αγώνες που θα δώσει στη Μόσχα και στο διεθνές τουρνουά Gomelsky Cup, το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο 28χρονος διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα και παραμένει εκτός προπονήσεων (δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη, 27/9), με τον Ντέιβιντ Μπλατ να επιλέγει να τον αφήσει στην Αθήνα, προκειμένου να είναι πανέτοιμος όταν αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες.

Στην Αθήνα θα παραμείνει και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν είναι ακόμη έτοιμος να αρχίσει ομαδικές προπονήσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (27/9) και εν συνεχεία ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Παρασκευής (28/09) στο ΣΕΦ. Αμέσως μετά την προπόνηση, η αποστολή του Ολυμπιακού θα μεταβεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την αναχώρηση της πτήσης για Μόσχα να είναι προγραμματισμένη στις 18:10.

Πρώτος αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Gomelsky Cup είναι η Αναντολού Εφές, το Σάββατο, 29/9 στις 16:00. Ανάλογα με το αποτέλεσμα, η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (30/9) μία εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούνιξ Καζάν.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version