Η γεύση της Μυκόνου

Τυροβολιά και χειροποίητο φύλλο για την εμβληματική κρεμμυδόπιτα!

Ανοίγουμε φύλλο για την θρυλική κρεμμυδόπιτα της Μυκόνου. Στο εστιατόριο «Bakalo» ο Γιάννης Γαβαλάς μας δείχνει πώς γίνεται το πιο εμβληματικό φαγητό του πιο κοσμοπολίτικου νησιού της Ελλάδας.

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!

Στα περίπτερα από την Τρίτη, 24 Ιουλίου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.