ΝΔ: Ο Ζάεφ διαψεύδει κάθε μέρα τον Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει πως η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας διαψεύδει καθημερινά τον έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν εκχώρησε τη «μακεδονική» εθνότητα και τη «μακεδονική» γλώσσα.

Πυρά εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση για τα όσα ισχυρίστηκε κατά την ομιλία του από το βήμα του ΣΒΒΕ.

«Στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Τσίπρας είχε το θράσος να ισχυριστεί και πάλι ότι τάχα δεν εκχώρησε τη “μακεδονική” εθνότητα και τη “μακεδονική” γλώσσα» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας πως «κάθε μέρα τον διαψεύδει ακόμη και ο Σκοπιανός ομόλογός του».

«Παραδόξως ο κ. Τσίπρας ξέχασε να αναφερθεί στα μακεδονικά προϊόντα της Βορείου Ελλάδας τα οποία η συμφωνία του τα έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους. Δεν μας εκπλήσσει» συμπληρώνει η Πειραιώς.

Καταλήγοντας, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει πως αν ο πρωθυπουργός «είχε το θάρρος, άλλωστε, να υποστηρίξει τη συμφωνία του, δεν θα αναγκαζόταν να μιλήσει σε ένα σιδερόφρακτο και προστατευόμενο από ΜΑΤ ξενοδοχείο, δίπλα ακριβώς από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.