ΝΔ: Πολιτικοί απατεώνες οι Τσίπρας – Καμμένος

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καθυστερούν τις εκλογές, καθώς «τρέμουν πια με την οργή που έχουν προκαλέσει στους πολίτες».

Σε δριμεία κριτική προς τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τους ότι είναι «πολιτικοί απατεώνες».

«Δύο είναι οι πολιτικοί απατεώνες και τους γνωρίζουν όλοι πολίτες: Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος» αναφέρει η Πειραιώς στην απάντησή της στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Και οι δυο τρέμουν πια με την οργή που έχουν προκαλέσει στους πολίτες, γι’ αυτό και καθυστερούν όσο μπορούν τις εκλογές» υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, συμπληρώνοντας πως «αν τολμούν ας τις κάνουν εδώ και τώρα, για να αποφασίσει ο λαός ποιος θα διαχειριστεί όλα τα προβλήματα που αφήνουν πίσω τους».
Νωρίτερα, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία είχαν ανταλλάξει «πυρά» σχετικά με τα όσα δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Κιλκίς, όπου τόνισε πως «η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γείτονα χώρα τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα»..

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.