Η επανάσταση του sous vide

Γιατί να ακολουθήσουμε στο σπίτι την αγαπημένη τεχνική των σεφ για τα κρεατικά και τα λαχανικά μας;

Μπορούμε με εξοπλισμό που κοστίζει όσο μια καλή χύτρα ταχύτητας να επιτύχουμε το τέλειο ψήσιμο σε κρεατικά, ψάρια και λαχανικά; Ο σεφ Θοδωρής Σταμούλης μας δείχνει βήμα-βήμα τη διαδικασία του sous vide, της μαγειρικής δηλαδή υπό κενό, αποκαλύπτοντας παράλληλα όλα τα μυστικά του.

Στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί από τις 27 Μαρτίου στα περίπτερα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.