Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Ν.Δ., Μακάριος Λαζαρίδης, μίλησε στην εκπομπή του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και για το νέο ΕΣΡ. {{{ audio1 }}}
Για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο
«Δεν υπάρχει νόμος Παππά, το τι λεει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μπορεί να λεει ότι θέλει. Τελείωσε. Χάσαμε δέκα μήνες από την εμμονή της κυβέρνησης, γιατί ήθελε να ελέγξει την πολυφωνία και τον πλουραλισμό. Τελείωσε αυτό.
Με τη χθεσινή δήλωση του προέδρου της Βουλής και σε ένα βαθμό και με τη δήλωση Παππά, το ζήτημα για μας, έχει κλείσει και θα το δείτε πολύ σύντομα.
Δεν κάνουμε δεύτερες σκέψεις, γιατί σας είπα ότι έχουμε ένα αξιόπιστο, ένα αντικειμενικό, με ανθρώπους εγνωσμένου κύρους και αξίας, ΕΣΡ. Το οποίο δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση, να επιτρέψει δεύτερες σκέψεις ή τρίτες σκέψεις της κυβέρνησης και του κ. Παππά».