Γεύσεις Αιγαίου

Σε ένα μικρό λοφίσκο με θέα το ατελείωτο γαλάζιο το Οuzeri Aegeon δίνει βάση στην ελληνική κουζίνα μέσα από τις δημιουργίες ενός σεφ που αγαπά την γαστρονομική μας παράδοση. Ετσι ο σεφ Κώστας Δημόπουλος σεβόμενος την πρώτη ύλη του, τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά, δημιουργεί σύγχρονες γεύσεις βασιζόμενος ακριβώς στους θησαυρούς της ελληνικής κουζίνας.

Καθώς λοιπόν ο ήλιος βυθίζεται στη θάλασσα στο τραπέζι φθάνουν πιάτα όπως: καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με ψητό μανούρι και γλάσο μπαλσάμικο, λαχταριστοί λουκουμάδες φέτας με λιαστή ντομάτα, μπακαλιαροκεφτέδες και φυσικά φρέσκιες σαλάτες – ιδιαίτερη η «τραγανή» σαλάτα με παπαρδέλες λαχανικών, απάκι και παναρισμένο ανθότυρο. Δεν λείπουν φυσικά τα εξαιρετικά κρεατικά αλλά και τα σπαγγέτι.

Grand Resort Lagonissi 40ο χιλιόμετρο Αθηνών-Σουνίου, τηλ. κρατήσεων 22910 76000. Πέμπτη έως Τρίτη 20.00-00.30 ( Τετάρτη κλειστά)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.