Κερδίστε ένα tablet MLS IQ TAB PREMIUM 3G

Την Παρασκευή 22/05/2015 στην εκπομπή «Ταπί και ψύχραιμοι» με τους Βασίλη Χιώτη, Νότη Παπαδόπουλο και Γιώργο Παπαχρήστο (καθημερινά 10:00-12:00)

1 τυχερός ακροατής θα κερδίσει ένα tablet

MLS IQ TAB PREMIUM 3G

Ζήσε την εμπειρία της απόλυτης υπεροχής!

Εκλεπτυσμένη εμφάνιση, πολύ λεπτές διαστάσεις και premium

χαρακτηριστικά!{{{ moto }}}

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

Το πιο λεπτό, στιλάτο, πανέξυπνο και πιο γρήγορο 3G tablet είναι εδώ! Είναι το MLS iQTab® Premium 3G με οθόνη αφής IPS 8 ίντσες, με φανταστική ανάλυση ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις ταινίες και videos!

Επιπλέον, το MLS iQTab® Premium 3G σας συστήνει την προσωπική σας βοηθό, τη MAIC. Μια πολύ σημαντική καινοτομία, που λειτουργεί ως προσωπική βοηθός. Απλά με το άνοιγμα του tablet η MAIC μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμεί ο χρήστης, ενώ με ανάλογη φωνητική εντολή πραγματοποιεί αναζήτηση μέσω του Google. Ακόμα, με την MLS Pedia, το tablet σας μετατρέπεται σε κινούμενη εγκυκλοπαίδεια. Η MAIC θα εντοπίσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, αλλά θα σας αναγνώσει και μία σύνοψη των αποτελεσμάτων που βρήκε.

Με το MLS Τalk&Translate η MAIC μπορεί να μεταφράσει μια λέξη ή πρόταση από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα και να σας εμφανίσει το μεταφρασμένο κείμενο στην οθόνη ενώ ταυτόχρονα υπαγορεύει τη σωστή προφορά!

Επιπλέον, τώρα με το Τalk&Call® τηλεφωνείτε με την φωνή σας από το tablet σας, με το Talk&SMS® στέλνετε μήνυμα με την φωνή σας, με το Talk&Email® στέλνετε mail με την φωνή σας και το Talk&Post® ποστάρετε στο Facebook με την φωνή σας.

Με την τεχνολογική του υπεροχή και το κομψό , εντυπωσιακό design του, το νέο σας tablet σας επιτρέπει δυνατότητα σύνδεσης στο internet γρήγορα και ανά πάσα στιγμή. Το MLS iQTab® Premium 3G μπορεί να σε συνοδεύει παντού! Ελαφρύ (300γραμ) , λεπτό (μόλις 8.8 χιλ), οθόνη αφής IPS 1280 x 800 8 ίντσες, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, με μνήμη 16GB, 2 MP μπροστινή κάμερα και 8 MP πίσω κάμερα

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

* Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπής

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.