Στο Μουσείο Μπομπ Μάρλεϊ ο Μπαράκ Ομπάμα

Στο Μουσείο Μπομπ Μάρλεϊ ξεναγήθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Τζαμάικα. Να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη αμερικανού προέδρου στη χώρα από το 1982.

Στο Μουσείο Μπομπ Μάρλεϊ ο Μπαράκ Ομπάμα

Στο Μουσείο Μπομπ Μάρλεϊ ξεναγήθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Τζαμάικα.

Υπό τους ήχους του διάσημου «One Love», ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου, στο Κίνγκστον.

Απευθυνόμενος προς την ξεναγό, ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε θαυμαστής του θρύλου της ρέγκε. «Ακόμα έχω όλους τους δίσκους του» είπε, σύμφωνα με το BBC.

Το κτήριο του μουσείου είναι το σπίτι όπου έζησε ο Μάρλεϊ τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής του, από το 1975 ώς το 1981.

Ο Μπαράκ Ομπάμα μετέβη στην Τζαμάικα προκειμένου να παραστεί στη μίνι σύνοδο των 15 μελών της Κοινότητας της Καραϊβικής (CARICOM).

Είναι η πρώτη επίσκεψη αμερικανού προέδρου στη χώρα από το 1982, όταν τότε στο νησιωτικό κράτος είχε μεταβεί ο Ρόναλντ Ρίγκαν.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version