To απόσταγμα της Σεμέλης

Με αρώματα φρούτων, το απόσταγμα της Σεμέλης φτιάχνεται από Μοσχοφίλερο, Ροδίτη και Αγιωργίτικο και μπορεί να καταναλωθεί στο τέλος ενός δείπνου. *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.

To απόσταγμα της Σεμέλης

Με αρώματα φρούτων, το απόσταγμα της Σεμέλης φτιάχνεται από Μοσχοφίλερο, Ροδίτη και Αγιωργίτικο και μπορεί να καταναλωθεί στο τέλος ενός δείπνου.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version