ΟΠΑΠ: Εως το τέλος του έτους η απόκτηση της Payzone Hellas

H Επιτροπή Ανταγωνισμού ενημερώθηκε για το προσύμφωνο εξαγοράς του 90% της εταιρείας Payzone Hellas από τη θυγατρική του ΟΠΑΠ, OPAP Investments και η έγκριση αναμένεται κατά τη διάρκεια του τρέχοντος 4ου τριμήνου, ανακοίνωσε ο οργανισμός με επιστολή του στο Χρηματιστήριο.

H Επιτροπή Ανταγωνισμού ενημερώθηκε για το προσύμφωνο εξαγοράς του 90% της εταιρείας Payzone Hellas από τη θυγατρική του ΟΠΑΠ, OPAP Investments και η έγκριση αναμένεται κατάτη διάρκεια του τρέχοντος 4ου τριμήνου, ανακοίνωσε ο οργανισμός με επιστολή του στο Χρηματιστήριο.
Υπενθυμίζεται ότι το προσύμφωνο που είχε υπογραφεί στα τέλη Αυγούστου του 2014 προέβλεπε την απόκτηση του 90% της Payzone Hellas Α.Ε. από την Payzone Group Ltd και την Coltonia Holdings Ltd έναντι συνολικού τιμήματος 7,75 εκατ. ευρώ.
Η Payzone Hellas Α.Ε. διαχειρίζεται το μεγαλύτερο δίκτυο τερματικών πληρωμής στην Ελλάδα για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ανατροφοδότησης προπληρωμένων κινητών τηλεφώνων, προπληρωμένων καρτών για συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου και υπηρεσιών πληρωμής λογαριασμών.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.