Ρολάκια πίτσας Φορταλέζα

ΥΛΙΚΑ

1 λεπτή, ιταλικού τύπου, ζύμη Pillsbury

4-5 κ.σ. σάλτσα πίτσας Pillsbury

55 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

55 γρ. τυρί γκούντα, τριμμένο

55 γρ. τυρί τσένταρ, τριμμένο

55 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη

½ κ.γ. ρίγανη

1 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο, για την επάλειψη του ταψιού

1 κ.σ. καλαμποκάλευρο, για το πασπάλισμα του ταψιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1 Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σε αλευρωμένη επιφάνεια, με τη βοήθεια του πλάστη ανοίγουμε τη ζύμη για να απλώσει σε 40 εκ.

2 Απλώνουμε στην επιφάνειά της την έτοιμη σάλτσα Pillsbury. Πασπαλίζουμε με τα τυριά και τη ρίγανη και τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε περίπου 12-14 φέτες.

3 Λαδώνουμε ένα αντικολλητικό ταψί και το πασπαλίζουμε με το καλαμποκάλευρο. Τοποθετούμε τις ροδέλες της πίτσας με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν τα ρολάκια.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.