ΥΛΙΚΑ
1 λεπτή, ιταλικού τύπου, ζύμη Pillsbury
4-5 κ.σ. σάλτσα πίτσας Pillsbury
55 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
55 γρ. τυρί γκούντα, τριμμένο
55 γρ. τυρί τσένταρ, τριμμένο
55 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
½ κ.γ. ρίγανη
1 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο, για την επάλειψη του ταψιού
1 κ.σ. καλαμποκάλευρο, για το πασπάλισμα του ταψιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σε αλευρωμένη επιφάνεια, με τη βοήθεια του πλάστη ανοίγουμε τη ζύμη για να απλώσει σε 40 εκ.
2 Απλώνουμε στην επιφάνειά της την έτοιμη σάλτσα Pillsbury. Πασπαλίζουμε με τα τυριά και τη ρίγανη και τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε περίπου 12-14 φέτες.
3 Λαδώνουμε ένα αντικολλητικό ταψί και το πασπαλίζουμε με το καλαμποκάλευρο. Τοποθετούμε τις ροδέλες της πίτσας με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν τα ρολάκια.