Στο Λαύριο το ιδρυτικό συνέδριο του «Ποταμιού» στις 27-29 Ιουνίου

Στο τεχνολογικό πάρκο του Λαυρίου αποφασίστηκε να γίνει το ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού. Στην απόφαση αυτή κατέληξε η οργανωτική επιτροπή μετά από αίτημα πολλών μελών να πραγματοποιηθεί το συνέδριο σε σημείο με οικονομικότερη πρόσβαση.

Στο τεχνολογικό πάρκο του Λαυρίου τελικά αποφασίστηκε να γίνει το ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού. Στην απόφαση αυτή κατέληξε η οργανωτική επιτροπή μετά από αίτημα πολλών μελών να πραγματοποιηθεί το συνέδριο σε σημείο με οικονομικότερη πρόσβαση.

Οι ημερομηνίες παραμένουν οι ίδιες, 27-29 Ιουνίου, ενώ στην αρχική επιλογή, την Αλεξανδρούπολη, αποφασίστηκε να διοργανωθεί το φθινόπωρο ημερίδα για το περιβάλλον με πρωτοβουλία των ευρωβουλευτών του κόμματος και σε συνεργασία με την Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, πάνω από 7.500 φίλοι του Ποταμιού εμπλέκονται ενεργά στις προσυνεδριακές διεργασίες για το ιδρυτικό συνέδριο, ενώ καθημερινά σε όλη την Ελλάδα εκατοντάδες συμμετέχουν σε περιφερειακές συνελεύσεις.

Παράλληλα, 1.000 φίλοι του κόμματος έχουν καταθέσει ήδη τις απόψεις τους για μικρά και μεγάλα προβλήματα της χώρας και την προσεχή Κυριακή 15 Ιουνίου τα μέλη του Ποταμιού σε όλη την Ελλάδα θα εκλέξουν τους συνέδρους τους.

Σχετικά με την φθινοπωρινή ημερίδα στην Αλεξανδρούπολη, όπως επισημαίνεται, έχει στόχο να αναδείξει τα σπάνια οικοσυστήματα της Θράκης και τα προβλήματα της περιοχής και να εξεταστούν οι αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής μέσω ευρωπαϊκών αναπτυξιακών προγραμμάτων καθώς προβλέπεται να επισκεφθούν τον Έβρο αλλά και τους υπόλοιπους νομούς της Θράκης, ευρωβουλευτές και από άλλες χώρες και να έχουν μια επί τόπου ενημέρωση από τους τοπικούς φορείς.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.