Προφυλακιστέος για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα ο Γ.Πατέλης

Προφυλακιστέος και για συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα κρίθηκε από τις ανακρίτριες ο φερόμενος ως πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργος Πατέλης μετά την απολογία του. Ο Πατέλης είναι ήδη προφυλακισμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Απολογία για την κατηγορία της συνέργειας στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έδωσε στις ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ο προσωρινά κρατούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, Γιώργος Πατέλης, ο οποίος φέρεται ως πυρηνάρχης της οργάνωσης στη Νίκαια.

Με ομόφωνη γνώμη ανακριτριών και εισαγγελέα, ο Γ. Πατέλης, που φέρεται να είχε εμπλοκή τη νύχτα της δολοφονίας του Π. Φύσσα στην κινητοποίηση του «τάγματος εφόδου», κρίθηκε προφυλακιστέος και γι’ αυτην την κατηγορία.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version