Λούρδη: σκέφτεται να ζήσει με τον πατέρα της

Να ζήσει με τον πατέρα της, τον χορευτή, Κάρλος Λεόν, σκέφτεται σοβαρά η 16χρονη κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, δεδομένου ότι οι προστριβές και οι διαπληκτισμοί με τη διάσημη μητέρα της πληθαίνουν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πηγή στο βρετανικό περιοδικό Grazia: «(Μητέρα και κόρη) μαλώνουν σαν τρελές. Αλλά η Μαντόνα θα προτιμούσε πολύ περισσότερο να ξεκαθαρίσει τα πράγματα από το να φύγει η Λούρδη από το σπίτι και να μετακομίσει με τον πατέρα της. Δεν είναι χαρούμενη γι’ αυτό αλλά η Λούρδη φαίνεται αποφασισμένη».

Η Μαντόνα που έχει επίσης ένα γιο, τον 12χρονο Ρόκκο (από το γάμο της με το βρετανό σκηνοθέτη, Γκάι Ρίτσι) και δύο υιοθετημένα παιδιά, την 6χρονη Μέρσι Τζέιμς και τον 7χρονο Ντέιβιντ Μπάντα, ακύρωσε πρόσφατα περιοδεία της στην Αυστραλία λέγοντας ότι «τα παιδιά μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα» και ότι θα ήθελε να περάσει λίγο περισσότερο καιρό μαζί τους.

Οι διαφωνίες μεταξύ μητέρας και κόρης λέγεται ότι αφορούν τις επιλογές των παρεών που κάνει η Λούρδη, ενώ αφ’ ότου την έπιασε να καπνίζει η Μαντόνα ανέφερε: «Είναι δύσκολο – κάθε μέρα είναι μια διαπραγμάτευση. Όσον αφορά στο κάπνισμα δεν είμαι υπέρ για το οποιοσδήποτε, πόσο μάλλον για την κόρη μου».

Μια άλλη πηγή αναφέρει ότι η Λούρδη επιθυμεί έντονα να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας και να κάνει καλλιτεχνικές σπουδές στο Κολέγιο Bard που βρίσκεται κοντά στη Νέα Υόρκη ώστε να ξεφύγει από το αυστηρό πρόγραμμα της μαμάς της. «Τα έχει ήδη σχεδιάσει όλα», συμπληρώνει.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.