Πολ ΜακΚάρτνεϊ: τρίτος γάμος χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο

Ο Πολ ΜακΚάρντνεϊ θα παντρευτεί τη μνηστή του, Νάνσι Σεβέλ, στον ίδιο τόπο που παντρεύτηκε το 1969 τη γυναίκα του, Λίντα Ίστμαν, μητέρα των τριών παιδιών του, η οποία πέθανε από καρκίνο το 1998.

Το πρώην Σκαθάρι, ετών 69, και η αγαπημένη του, ετών 51, «ανέβασαν» ανακοίνωση στο Διαδίκτυο ότι σκοπεύουν να παντρευτούν στο δημαρχείο της γειτονιάς Old Marylebone στο Λονδίνο.

Το συγκεκριμένο δημαρχείο υπήρξε επιλογή και άλλων ροκ σταρ μεταξύ των οποίων ο Ρίνγκο Σταρ αλλά και ο νεότερος μουσικός Λίαμ Γκάλαχερ ακολουθώντας την παράδοση των Beatles.

Η ημερομηνία του γάμου τους δεν ανακοινώθηκε, αλλά υπάρχουν πληροφορίες ότι θα γίνει τον Οκτώβριο.

Το πρώην «Σκαθάρι» έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του το Μάιο, με ένα δαχτυλίδι που κόστισε 650.000 δολάρια, ύστερα από 4 χρόνια σχέσης.

Πρόκειται για τον τρίτο γάμο του Πολ ΜακΚάρντεϊ. Το 2002 παντρεύτηκε τη Χέδερ Μιλς, αλλά ο γάμος τους έληξε με ένα διαζύγιο το 2008 που κόστισε στον Πολ ΜακΚάρντεϊ περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια.

Η ιστοσελίδα Mailonline, αναφέρει μάλιστα ότι η Νάνσι Σέβελ προσφέρθηκε να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Πολ ΜακΚαρτνεϊ, αλλά ο τελευταίος το αρνήθηκε όπως άλλωστε είχε κάνει και με την Χέδερ Μιλς.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι η νέα του και κατά 18 χρόνια μικρότερη αρραβωνιαστικιά του είναι κληρονόμος μιας μεταφορικής εταιρείας αξίας £250 εκατομμυρίων που δημιούργησε ο μεγιστάνας πλέον πατέρας της Μάιρον Μάικ Σέβελ στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.