Ανοιχτές για τέταρτη ημέρα είναι σήμερα, Κυριακή, οι πύλες του καλοκαιρινού Bazaar Βιβλίου που οργανώνει οΒήμα 99,5στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, διαθέτοντας 200.000 βιβλία προς 1 ευρώ το κάθε ένα για την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Ήδη, τις τρεις πρώτες ημέρες λειτουργίας του bazaar εξαντλήθηκαν περισσότεροι από 160.000 τίτλοι βιβλίων.

Οι επισκέπτες του bazaar μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν εντελών δωρεάν τις συναυλίες (ώρα έναρξης 21:00) γνωστών καλλιτεχνών.

Οι συναυλίες μεταδίδονται ζωντανά και από το vima.gr.



Stream videos at Ustream

Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί και πάλι για τους σκοπούς του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, με στόχο να αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας.

Μέχρι τώρα από τα Βazaar του Βήμα 99,5 έχουν συγκεντρωθεί περίπου 350.000 ευρώ για τους αστέγους του Δήμου Αθηναίων και προσδοκία είναι το βράδυ της Κυριακής να ξεπεραστούν οι 500.000 ευρώ.

Όπως κάθε φορά, θα υπάρξει σειρά εκπλήξεων για να κάνει τη διαμονή των μικρών και των μεγάλων φίλων στον Κήπο του ΜΜΑ ακόμη πιο ευχάριστη.

Παράλληλα, καθημερινά δίδονται τρεις συναυλίες (ώρα έναρξης στις 19.00 την Κυριακή και στις 18.00 το Σάββατο) εντελώς δωρεάν.

Συγκεκριμένα τραγούδησαν και θα τραγουδήσουν για μας και τους επισκέπτες μας:

    Το Σάββατο 1 Ιουνίου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Νίκος Ζιώγαλας, οι No Sequence, o Tζώνυ Βαβούρας & Τhe Cadillacs και η Παιδική Χορωδία Δ. Τυπάλδου.

    Την Κυριακή 2 Ιουνίου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και οι Zero-Zero.

    Την προσπάθεια του BHMA FM 99,5 στηρίζουν η Τράπεζα Πειραιώς, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Μυτιληναίος, η WIND, η Ελληνικός Χρυσός, η MercedesBenz, η Ελαΐς Unilever Hellas και η Chiquita Hellas.