Πατάτες στο τηγάνι εις τριπλούν

Το μυστικό της επιτυχίας είναι να τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο, σε μικρές δόσεις, για να μην κρυώνει το λάδι, και να τις αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να γίνονται λίγο πιο ελαφριές.

Home Fries

Στις ΗΠΑ συνηθίζεται να σερβίρονται ως συνοδευτικό των αβγών στα «diners» – είδος φθηνού εστιατορίου που τις περισσότερες φορές λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και σερβίρει από πρωινό μέχρι βραδινό. Επειδή βράζουμε πρώτα τις πατάτες, απορροφούν λιγότερο λάδι στο τηγάνισμα, οπότε είναι πιο ελαφριές.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη συνδρομή;Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.