Η Vittoria Ceretti είναι παντού. Το supermodel έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πασαρέλες και στις διαφημίσεις μεγάλων οίκων μόδας, στα fashion editorials και στα πρωτοσέλιδα περιοδικών. Μέσα σε όλα αυτά, είναι και πρόσωπο της νέας καμπάνιας για το άρωμα Light Blue των Dolce & Gabbana μαζί με τον ηθοποιό Theo James. «Η συνεργασία μου με τους Dolce & Gabbana ήταν μεγάλη τιμή για μένα ως Ιταλίδα, επειδή ήταν ένας από τους πρώτους οίκους μόδας που με υποστήριξαν όταν ήμουν 15 ετών και με ήθελαν στο fashion show τους» είπε το supermodel σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικάνικο Harper's Bazaar.
Παρακάτω, η Vittoria Ceretti, η οποία ταξιδεύει συχνά με αεροπλάνο, μοιράζεται τις καλύτερες συμβουλές της για το πώς ξεπερνάει την κόπωση μετά από μια πτήση, ποια είναι η σχέση της με τα αρώματα, και γιατί ένας υπνάκος είναι πραγματικά το καλύτερο tip αυτοφροντίδας όλων των εποχών.
Η σχέση της με τα αρώματα
«Πάντα κουβαλούσα ένα άρωμα μαζί μου, αλλά, ξέρετε, ποτέ δε με ένοιαζε πραγματικά. Το φορούσα μία φορά τη μέρα ή το βράδυ, αλλά τώρα έχει γίνει μέρος της ρουτίνας ομορφιάς μου. Επιλέγω το άρωμά μου με βάση αυτό που φοράω ή με βάση το πώς νιώθω εκείνη την ημέρα, εάν βρέχει έξω ή αν είναι ηλιόλουστη η μέρα και αν είναι πρωί, απόγευμα ή βράδυ. Έχω πολλά μπουκάλια αρώματα, και ανάλογα με το πώς αισθάνομαι, βάζω μια το ένα και μια το άλλο, αλλά έχει γίνει μια συνήθεια που κάνω κάθε μέρα» αποκάλυψε το top model.
