Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης έκανε rebranding στο ρουσφέτι

«Ο χρόνος σας τελειώνει. Είμαστε πολλοί που θέλουμε και ξέρουμε πώς να συγκρουστούμε με την κόπρο» προειδοποιεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης έκανε rebranding στο ρουσφέτι

Την αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε η παραδοχή αποτυχίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες το MEGA έφερε στο φως την έκθεση της ευρωπαϊκής εισαγγελίας, η οποία αποκαλύπτει τους πρωταγωνιστές του κυκλώματος γύρω από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου και αναφέρονται οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσε για να εξασφαλίζει και να μοιράζει παράνομα κοινοτικές επιδοτήσεις στους αγρότες.

«Δεν απέτυχε λοιπόν ο Κ. Μητσοτάκης. Πέτυχε το σχέδιό του. Ψηφιοποίησε τις παλαιοκομματικές πρακτικές. Έκανε rebranding στο ρουσφέτι, τη ρεμούλα και τον παλαιοκομματισμό» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κασσελάκης.

Και συνεχίζει: «Θα συνέχιζε να τρώει, να πίνει και να διασκεδάζει -όπως φαίνεται στο βίντεο- με τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου: τον Λευτέρη Αυγενάκη, τον Γιώργο Ξυλούρη (τον επονομαζόμενο «Φραπέ») και τον Ανδρέα Στρατάκη (τον επονομαζόμενο «Χασάπη»). Αυτοί είναι οι άνθρωποι που στήριξε. Αυτοί τώρα ελέγχονται. Δεν ήταν κάποιο «βαθύ κράτος». Ήταν το δικό του κράτος».

«Ο χρόνος σας τελειώνει» προειδοποιεί ο κ. Κασσελάκης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version