Σε Αθήνα και Λευκωσία την Τρίτη ο Χάικο Μάας, στην Αγκυρα την Τετάρτη

Το Βερολίνο ανησυχεί ότι ο σχεδιασμός του για να ηρεμήσουν τα πνεύματα στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω της πρόσφατης πρωτοβουλίας του μπορεί να εκτροχιαστεί

Την Aθήνα θα επισκεφθεί κατά πάσα βεβαιότητα την προσεχή Τρίτη, 13 Οκτωβρίου, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, ενώ την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου, θα μεταβεί στην Αγκυρα.

Όπως έγραψε χθες το «Βήμα», καθώς οι ημέρες περνούν και καθυστερεί η ανακοίνωση της οριστικής ημερομηνίας πραγματοποίησης του επόμενου – 61ου – γύρου των διερευνητικών επαφών στην Κωνσταντινούπολη, ενώ παράλληλα η κατοχική κυβέρνηση του ψευδοκράτους στην Κύπρου προχωρά στο άνοιγμα της κλειστής πόλης των Βαρωσίων κατόπιν απόφασης της Άγκυρας (σσ. η οποία προφανώς ερμηνεύει περιοριστικά την αποχή από μονομερείς ενέργειες), το Βερολίνο ανησυχεί ότι ο σχεδιασμός του για να ηρεμήσουν τα πνεύματα στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω της πρόσφατης πρωτοβουλίας του μπορεί να εκτροχιαστεί.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version