Γεωργιάδης: Τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες θα μηνύσει ο Μανιαδάκης

Τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες θα μηνύσει την επόμενη εβδομάδα ο Νίκος Μανιαδάκης, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ χαρακτήρισε «φούσκα» την υπόθεση Novartis

Τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες θα μηνύσει την επόμενη εβδομάδα ο Νίκος Μανιαδάκης, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ χαρακτήρισε «φούσκα» την υπόθεση Novartis.

«Πολλές φορές συναντιόμουν με τον Μανιαδάκη. Δεν ήξερα ότι ο Μανιαδάκης ήταν προστατευόμενος μάρτυρας» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο Opentv και την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει», για τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα, ο οποίος κατέστη κατηγορούμενος.

«Έχω μηνύσει τον Μανιαδάκη ως Γιάννη Αναστασίου. Ο Μανιαδάκης θα μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες. Εκεί θα μάθουμε και ποιοι είναι αυτοί» είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι θα ακολουθήσουν μηνύσεις των 10 πολιτικών σε βάρος των τριών προστατευόμενων μαρτύρων.

«Ο δικηγόρος του Μανιαδάκη είναι ο κ. Μαντάς, ο οποίος είχε βάλει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του ΔΣΑ. Αυτός είπε ότι δεν υπήρχε σχέδιο διαφυγής του Μανιαδάκη από την χώρα»  είπε ακόμη ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας «φούσκα» την υπόθεση Novartis.

«Το σκάνδαλο της σκευωρίας είναι υπαρκτό. Αυτοί που το έστησαν θα βρεθούν όλοι στο εδώλιο» υπογράμμισε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.