Μεγάλη ανατροπή της Λίβερπουλ

Μπέρνλι πήγε να ρίξει σε γκέλα την Λίβερπουλ, αλλά οι Ρεντς έδειξαν χαρακτήρα και με γκολ των Μίλνερ (62’), Φιρμίνο (69’) και Σακίρι (90+1’) έκαναν την ολική ανατροπή (1-3)

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά η Λίβερπουλ! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ «άλωσε» με ανατροπή το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 3-1, για την 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι Ρεντς τα βρήκαν… μπαστούνια απέναντι στους γηπεδούχους και στο 54’ βρέθηκαν να χάνουν με 1-0, αλλά έδειξαν χαρακτήρα και με γκολ των Μίλνερ (62’), Φιρμίνο (69’) και Σακίρι (90+1’) πήραν το πολυπόθητο τρίποντο της νίκης.

Η Μπέρνλι έβαλε δύσκολα στους κόκκινους με το γκολ του Κορκ στο 54′, αλλά η πίεση που άσκησε η ομάδα του Κλοπ απέφερε καρπούς για τους φιλοξενούμενους. Είναι άλλωστε χαρακτηρισιτικό ότι η Λίβερπουλ κατάφερε να «γυρίσει» το ματς μέσα σε εφτά λεπτά, ενώ οι κόκκινοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Σακίρι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει τη νίκη και παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι.

 

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.