Αν. Ασημακοπούλου: «Αυτή τη φορά, βαριούνται και έχουν αποφασίσει πολύ γρήγορα, να υποταχτούν»

Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου η βουλευτής της Ν.Δ., Άννα Ασημακοπούλου, μίλησε στον Βήμα Fm 99.5 για τον τρόπο που θα κλείσει η κυβέρνηση τη Β΄ αξιολόγηση

Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου η βουλευτής της Ν.Δ., Άννα Ασημακοπούλου, μίλησε στην εκπομπή των Νότη Παπαδόπουλου και Μάκη Προβατά, για τον τρόπο που θα κλείσει η κυβέρνηση τη Β΄ αξιολόγηση.

Για τη Β’ αξιολόγηση

«Τώρα το έχουν δει το έργο τόσες φορές, βαριούνται να το παίξουν για περισσότερο χρονικό διάστημα. Κάθε φορά βλέπουμε το ίδιο, ναι, θα αντισταθούμε, ναι, έχουμε κόκκινες γραμμές, ναι, αυτό, ναι, αυτό ε, καθυστερούσανε, κάθε φορά που καθυστερούνε πληρώνουμε ένα τεράστιο λογαριασμό και πάλι θα πληρώσουμε ένα λογαριασμό για την ιδεοληψία και την ανικανότητα τους, αλλά φαίνεται ότι αυτή τη φορά έχουν αποφασίσει πολύ γρήγορα, να υποταχτούν, εγώ αυτό προβλέπω, δηλαδή θέλουν να το κάνουν γρήγορα. Ενδεχομένως έχουν δοκιμάσει την υποταγή και την συνθηκολόγηση σε όλες τις μορφές στο παρελθόν την παρατεταμένη, την πολλή παρατεταμένη, την προβεβλημένη, ας πούμε με τον κ. Βαρουφάκη, να μας γελοιοποιεί διεθνώς, ε, θέλουν το σύντομο version αυτή τη φορά».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.