Στις 17 Ιουνίου συζητεί το ΣτΕ την προσφυγή των ιδιωτικών καναλιών

Εισηγητής ο σύμβουλος Επικρατείας Γεώργιος Παπαγεωργίου θα είναι στη συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) στις 17 Ιουνίου για τη διαγωνιστική διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών.

Στις 17 Ιουνίου συζητεί το ΣτΕ την προσφυγή των ιδιωτικών καναλιών

Εισηγητής ο σύμβουλος Επικρατείας Γεώργιος Παπαγεωργίου θα είναι στη συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) στις 17 Ιουνίου για τη διαγωνιστική διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών. Τότε θα συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Mega κατά της απόφασης του υπουργού Επικρατείας κ. Νίκου Παπά. Την ημερομηνία για την πρώτη ουσιαστικά δίκη του νέου νόμου για την αδειοδότηση των καναλιών όρισε ο πρόεδρος του ΣτΕ κ. Νίκος Σακελλαρίου.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έχουν προσφύγει και οι τηλεοπτικοί σταθμοί Alpha, Σκάι, Star, Ε- tv, Ant1, καθώς και η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών. Η πρώτη συζήτηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το Mega ζητεί το «πάγωμα» της εφαρμογής της υπουργικής απόφασης.
Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version