Κάνε μια έκπληξη στη μητέρα σου

Oι μητέρες όλου του κόσμου αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στη φροντίδα και στην αδιάκοπη εκδήλωση της ανιδιοτελής τους αγάπης

Oι μητέρες όλου του κόσμου αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στη φροντίδα και στην αδιάκοπη εκδήλωση της ανιδιοτελής τους αγάπης. Φέτος, η Links of London γιορτάζει τη γιορτή της μητέρας με τη νέα συλλογή από charms της Links of London.

H Links of London παρουσιάζει τη νέα Mother’s Day συλλογή σχεδιασμένη για να αποτυπώσει την αγάπη και το σεβασμό προς όλες τις μητέρες του κόσμου, κάθε ημέρα του χρόνου και όχι αποκλειστικά και μόνο τη γιορτή της Μητέρας, καθώς κάθε μέρα είναι γιορτή!

Η αποκλειστική συλλογή Mother’s Day της Links of London περιλαμβάνει ένα charm από ασήμι επιχρυσωμένο με ροζ χρυσό 18Κ σε σχήμα τριαντάφυλλου καθώς και ένα ασημένιο charm σε σχήμα δίσκου, διακοσμημένο με ένα κρεμαστό κόσμημα σε σχήμα καρδιάς με χαραγμένο το μήνυμα “Κάθε ημέρα είναι ημέρα της Μητέρας”.

Charm σε σχήμα δίσκου:

Το αρχαίο σύμβολο της πληρότητας, ο δίσκος, και το σύμβολο της αγάπης, η καρδιά, συνδυάζονται εκλεπτυσμένα δημιουργώντας ένα charm αγάπης που αντιπροσωπεύει το μοναδικό δεσμό μεταξύ μητέρας και παιδιού. Το υπέροχο αυτό charm της Links of London, προσφέρει τη δυνατότητα να εκφράσετε με τον πιο δημιουργικό τρόπο την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας προς την μητέρα σας, χαράζοντας πάνω του το δικό σας προσωπικό μήνυμα αγάπης.


Charm σε σχήμα τριαντάφυλλου:

Το τριαντάφυλλο εκτός του ότι θεωρείται το Εθνικό άνθος της Μεγάλης Βρετανίας, της γενέτειρας της Links of London, αποτελεί επίσης και το σύμβολο της αληθινής αγάπης. Επί Βασιλείας Βικτώριας, τα λουλούδια αποτελούσαν το μέσο έκφρασης κρυφών μηνυμάτων πάθους. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα συμβολίζουν τον ρομαντισμό, ενώ τα ροζ έχουν συνδεθεί με τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης και εκτίμησης. Συναισθήματα που κάνουν το νέο charm σε σχήμα τριαντάφυλλου την τέλεια επιλογή για δώρο.

Every Day is Mother’s Day!

info

Βουκουρεστίου 7 Α, Αθήνα, τηλ.: 210-3235217

Golden Hall: Λ. Κηφισίας 37 Α, Μαρούσι, τηλ.: 210-6855848

Μητροπόλεως 46-48, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-239140

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος, Luxury area, Intra Schengen, τηλ.: 210-3533560

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος, Extra Schengen, τηλ.: 210-3533055

Golden attica: Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ.: 211-1814019

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.