Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών την Τρίτη

Τρεις συγκεντρώσεις ενάντια στο υπό ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο οργανώνουν την Τρίτη στην Αθήνα οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών την Τρίτη

Κινητοποιήσεις ενάντια στο υπό ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο οργανώνουν την Τρίτη οι εκπαιδευτικοί.

Στη μία το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση αναπληρωτών αδιόριστων εκπαιδευτικών, με τη συμμετοχή των ΔΟΕ-ΟΛΜΕ.

Στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Κοραή στην Αθήνα θα συγκεντρωθούν σύλλογοι εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στις 7 το απόγευμα στα Προπύλαια το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών καλεί σε συγκέντρωση με σύνθημα «Πάρτε πίσω την τροπολογία που απολύει χιλιάδες εκπαιδευτικούς-Πάρτε πίσω το άρθρο 35 του σχεδίου νόμου που κλείνει νηπιαγωγεία».

Συνελεύσεις και κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών προγραμματίζονται σε όλη τη χώρα καθ’ όλη την εβδομάδα αυτή.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version