Θυελλώδεις άνεμοι 8 μποφόρ στα πελάγη το Σάββατο

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων εξέδωσε η ΕΜΥ για αύριο Σάββατο, καθώς οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση έως και 8 μποφόρ. Μικρή εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ του Σαββάτου. Αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές της χώρας λόγω των ισχυρών ανέμων προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων εξέδωσε η ΕΜΥ, καθώς οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση έως και 8 μποφόρ. Μικρή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το βράδυ του Σαββάτου.

Αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιάς λόγω των ισχυρών ανέμων προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα για αύριο, Σάββατο, ο καιρός σε όλη τη χώρα θα είναι γενικά αίθριος. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν με ένταση 7-8 μποφόρ, ενώ αναμένεται και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι που θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βράδυ.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23-31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-31 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν 3-4 μποφόρ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.