Οι τσουνάτες, οι πράσινες παραδοσιακές ελιές της Κρήτης, συλλέγονται μία μία με το χέρι από τη Θεονύμφη Κακουλάκη στα Καπαριανά Μοιρών και διατηρούνται στην άλμη. Σε ντελικατέσεν και παντοπωλεία. *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET το Σάββατο 17 Μαΐου 2014.
Οι τσουνάτες, οι πράσινες παραδοσιακές ελιές της Κρήτης, συλλέγονται μία μία με το χέρι από τη Θεονύμφη Κακουλάκη στα Καπαριανά Μοιρών και διατηρούνται στην άλμη.
Σε ντελικατέσεν και παντοπωλεία.
*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET το Σάββατο 17 Μαΐου 2014.