Το χωριό Αμμουδιά κοντά στη λίμνη Κερκίνη πήρε το όνομά του από το αμμώδες υπέδαφός του που είναι ιδανικό για την καλλιέργεια μιας ιδιαίτερης γευστικής ποικιλίας φιστικιού, της Arachis hypogaea. {{{ moto }}} *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET το Σάββατο 17 Μαΐου 2014.
Το χωριό Αμμουδιά κοντά στη λίμνη Κερκίνη πήρε το όνομά του από το αμμώδες υπέδαφός του που είναι ιδανικό για την καλλιέργεια μιας ιδιαίτερης γευστικής ποικιλίας φιστικιού, της Arachis hypogaea. {{{ moto }}}
*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET το Σάββατο 17 Μαΐου 2014.