Σύγχρονο κουτούκι

Στον συνοικισμό των Αθηνών, στην οδό Κανάρη, εκεί που η Κάτω Τούμπα συνορεύει με τη Χαριλάου, συναντάμε την Παλιά Αθήνα, μια κλασική ταβέρνα που ξεχωρίζει κυρίως για τα εκλεκτά κρεατικά της. Ο ιδιοκτήτης Μανώλης Γεωργακάκης και η οικογένειά του εργάζονται με μεράκι και έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τις παραδοσιακές γεύσεις με τις σύγχρονες τάσεις. Εδώ […]

Σύγχρονο κουτούκι

Στον συνοικισμό των Αθηνών, στην οδό Κανάρη, εκεί που η Κάτω Τούμπα συνορεύει με τη Χαριλάου, συναντάμε την Παλιά Αθήνα, μια κλασική ταβέρνα που ξεχωρίζει κυρίως για τα εκλεκτά κρεατικά της. Ο ιδιοκτήτης Μανώλης Γεωργακάκης και η οικογένειά του εργάζονται με μεράκι και έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τις παραδοσιακές γεύσεις με τις σύγχρονες τάσεις. Εδώ θα βρούμε από κλασικά πιάτα, όπως σουτζουκάκια, μοσχάρι με κριθαράκι και κοκορετσάκι φούρνου, μέχρι rib eye Αργεντινής και Ιρλανδίας. Η σπαλομπριζόλα και τα παϊδάκια είναι συγκλονιστικά, ενώ το ορεκτικό που σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα είναι το κρύο χοιρομέρι με σκορδάκι. Και κάτι ακόμη: η Παλιά Αθήνα διαθέτει μία από τις πλέον ενημερωμένες λίστες κρασιών, όχι μόνο από τον ελληνικό αμπελώνα, αλλά και από τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία και όλες τις σημαντικές οινοπαραγωγούς χώρες. {{{ moto }}}

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version