Xυτήριο

Χρωστάει το όνομά του στο χυτήριο μπρούντζου το οποίο στεγαζόταν εκεί επί 40 χρόνια. Οι ελληνικές γεύσεις, «πειραγμένες» από τον σεφ Κώστα Συντάκα, πρωταγωνιστούν σε πιάτα όπως τα φρέσκα αβγά με καραμανλίδικο λουκάνικο και πιπεριά Φλωρίνης, το τηγανητό τυροπιτάρι με ξερή μυζήθρα, τα παστουρμαδοπιτάκια, αλλά και σε πίτες και λαδερά που έρχονται στο τραπέζι σε […]

Xυτήριο

Χρωστάει το όνομά του στο χυτήριο μπρούντζου το οποίο στεγαζόταν εκεί επί 40 χρόνια. Οι ελληνικές γεύσεις, «πειραγμένες» από τον σεφ Κώστα Συντάκα, πρωταγωνιστούν σε πιάτα όπως τα φρέσκα αβγά με καραμανλίδικο λουκάνικο και πιπεριά Φλωρίνης, το τηγανητό τυροπιτάρι με ξερή μυζήθρα, τα παστουρμαδοπιτάκια, αλλά και σε πίτες και λαδερά που έρχονται στο τραπέζι σε τιμές «εργατικές». Σημειωτέον ότι οι πρώτες ύλες και τα φρέσκα υλικά είναι αγορασμένα αυθημερόν από τις γύρω λαϊκές και από μικρούς παραγωγούς. {{{ moto }}}

Κουζίνα: Ελληνική

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version