Προετοιμασία: 10′
Μαγείρεμα: 30′

Υλικά για 1 άτομο

1 στήθος κοτόπουλου
1 κολoκυθάκι σε κύβους ή ροδέλες
4-5 μανιτάρια, λευκά
½ μελιτζάνα μικρή, σε κυβάκια
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, σε ροδέλες
1/4 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο, σε κυβάκια
1 πρέζα θυμάρι
1 κ.σ. μουστάρδα έντονη, τύπου Ντιζόν
½ κύβο ή ζωμό ψυγείου λαχανικών
½ φλ. χλιαρό νερό
2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Σε τηγάνι με καπάκι σοτάρουμε στο λάδι το κοτόπουλο με τα λαχανικά για 5-6 λεπτά, απ’ όλες τις πλευρές. Στο μεταξύ σε ½ φλιτζάνι χλιαρό νερό διαλύουμε τον ζωμό των λαχανικών και τη μουστάρδα.

Περιχύνουμε το κοτόπουλο, ρίχνουμε το θυμάρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 15-20 λεπτά. Δοκιμάζουμε με ένα μαχαίρι το κοτόπουλο να είναι λευκό μέχρι το κέντρο του και, αφού είναι έτοιμο, σερβίρουμε αμέσως.