Με ελιές και λάδι από την Φθιώτιδα έρχεται στη Δραπετσώνα ο δήμαρχος Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος. Αγρότες από την περιοχή και ο δήμαρχος Στυλίδας θα προσφέρουν δωρεάν στους κατοίκους του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας εκλεκτές βρώσιμες ελιές Στυλίδας καθώς και συσκευασμένο – πιστοποιημένο λάδι. Προσφορά των ελαιοπαραγωγών της Ανατολικής Φθιώτιδας, τα προϊόντα θα διανεμηθούν τη Δευτέρα 2 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Αγ. Φανούριο Δραπετσώνας.

Επίσης, στην άλλη πλευρά της Αττικής, ο Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζει την παροχή τροφίμων απ’ ευθείας από τον παραγωγό προς το δημότη, χωρίς καμία μεσολάβηση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης, την Κυριακή 8-4-2012 από 8.30 π.μ. στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού θα διατεθούν τα εξής προϊόντα στις ακόλουθες τιμές:

-Αλεύρι Τ. 70% για όλες τις χρήσεις
Συσκευασία Σακί χάρτινο 25 κιλών 11 ευρώ
Συσκευασία Σακί χάρτινο 10 κιλών 4,50 ευρώ

-Ρύζι νυχάκι Α. Ποιότητας για όλες τις χρήσεις, αρίστης ποιότητας σε πλαστική διάφανη σακούλα 5 κιλών στην τιμή των 4 ευρώ (0,80 ευρώ το κιλό)

-Γραβιέρα Κρήτης Α’ ποιότητας από φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα σε κεφάλια των 3 περίπου κιλών (κόβεται και στη μέση) με τιμή 10 ευρώ το κιλό.